Modalitati de plata

La Vivalia vorbim de tine, de dorinte si de viitor. Fie ca optezi pentru transe la dezvoltator, fie ca esti eligibil pentru un credit ipotecar sau Prima Casa, reprezentantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie cu solutiile potrivite. De asemenea, in cazul platii intregrale, iti oferim discounturi semnificative.


CASH

Prin aceasta modalitate de plata, se achita integral contravaloarea apartamentului, clientul beneficiind de avantajul de a negocia pretul final dar si de a te bucura de servicii speciale sau de conditii deosebite de finanĊ£are.
PRIMA CASA

Toate apartamentele Vivalia pot fi achizitionate prin programul Prima Casa, cu un avans minim. Este un program special, dedicat tinerilor astfel ca am incheiat parteneriate cu diverse institutii financiare pentru a facilita accesul cat mai rapid al clientilor nostri.
CREDIT

Creditul imobiliar si cel ipotecar sunt doua dintre modalitatile de achizitie cele mai accesibile prin prisma conditiilor preferentiale pe care bancile noastre partenere le ofera clientilor Vivalia. Ca si in cazul prorgamului Prima Casa, prin referentii nostri de vanzari va sprijinim la fiecare pas in demersul de accesare a creditului.

Programeaza o intalnire


Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza unul dintre referentii nostri de vanzari.


Emilia Tentu
Referent vanzari
+40 741 122 818
Andrada Teodorescu
Referent vanzari
+40 730 022 941
Marina Lei
Referent vanzari
+40 731 444 111
Adresa:
Vivalia Grand, Str. Zimbrului, nr. 8
Vivalia Complex, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 63
Vivalia Soarelui, Bd. Liviu Rebreanu, nr. 190
vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Vivalia Real Estate Group - Apartamente noi in Timisoara. Toate drepturile rezervate 2018 - concept & design by Invento