5 motive pentru a locui la Vivalia Arad.

La nici un an de cand s-a lansat in Arad, proiectul rezidential Vivalia, se afla pe o pozitie fruntasa...


23.07.2015

Principalele motive pentru care aradenii au ales sa se mute aici sunt:

1. Localizarea.

Locatia pe care dezvoltatorul a ales-o nu a fost intamplatoare. Reprezentantii Vivalia spun ca, au existat mai multe variante initiale, insa zona Calea Aurel Vlaicu, Nr. 139 -151, langa Lidl si Kaufland au considerat-o cea mai buna in contextul accesului foarte usor dar si a tuturor beneficiilor din proximitate. Principiul conform caruia, viata de zi cu zi a viitorului rezident trebuie sa fie una cat mai usoara posibil a fost determinant in alegerea zonelor de dezvoltare. 

2. Compartimentarea interioara.

Vivalia a venit pe piata din Arad cu o noua strategie privind compartimentarea spatiilor interiore, si anume cu accent living si bucatarie, zona numita in arhitectura zona de zi, o zona in care petrecem cel mai mult timp, in care se joaca copiii sau ne primim musafirii si prin concluzie, zona care trebuie sa fie cât mai spatioasa posibil.

3. Dotari Smart.

Conform studiilor internationale, generatiile noi de tineri, de familii moderne sunt pasionate de tot ceea ce inseamna tehnologie smart. Asadar, la Vivalia fiecare apartament are integrat sistemul Smart de protectie si informare in timp real, in caz de furt, inundatie sau incendiu. Practic, la Vivalia apartamentele sunt sigure si in pas cu noile tehnologii smart.

4. Pret foarte bun.

Punand in balans toate avantajele pe care Vivalia le ofera ai crede ca preturile de vanzare sunt ridicate. Realitatea este insa alta. La Vivalia preturile sunt printre cele mai bune din Arad. Acestea incep de la 26.760 euro pentru apartamentele cu 1 camera, 36.718 euro pentru 2 camere si 43.653 euro pentru cele cu 3 camere.

5. Electrocasnice, mobilier si finisaje incluse.

Pentru vara 2015, reprezentanii Vivalia au pregatit clientilor suprize importante ca si cadou de apartament nou, oferindu-le la alegere ceea ce au ei nevoie sau isi doresc. Fie mobilierul, fie electrocasnicele, fie finisajele, toate de la parteneri importanti ca Piastrelle, Staer sau Teka.
Mai multe informatii despre oferta de apartamente Vivalia puteti obtine de la referentii de vanzari, la telefon: 0731.444.111 sau accesand site-ul oficial: www.vivalia.ro.

Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento