Culorile anului 2016.

Institutul Pantone din New York, SUA, anunta la fiecare sfarsit de an culorile oficiale ale anului urmator. In 2015, nuanta-vedeta a fost marsala, culoare similara cu cea a vinului rosu, insa pentru 2016 au fost anuntate, pentru prima data, doua culori principale, care vor da tonul in moda.


01.03.2016

Roz-cuart si albastru-seren sunt cele doua culori oficiale desemnate de Institutul Pantone pentru anul viitor. Culorile anului 2016 au fost alese astfel pentru a transmite un mesaj puternic, dupa cum se arata pe site-ul institutului.  

„Împreuna, rozul-cuart si albastrul-seren dau nastere unui echilibru vizual. Tonurile calde de roz si cele reci de albastru se combina perfect, reflectand o conexiune, o stare de bine si un sentiment de pace si ordine. Totodata, aceasta combinatie inedita este si provocatoare, deoarece nu se regaseste în asocierile traditionale de culori. Tinand cont si de faptul ca în multe parti ale lumii asistam la un gender blur(estomparea diferentelor de gen), cele doua culori alese coincid si cu schimbarile din societatea actuala, din moda sau design”, se arata în comunicatul oficial. (sursa: blog.spotondesign.ro).

Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento