Inovatia continua! Vivalia Grand V6, apartamente construite cu solutii de noua generatie!.

Avantajul de necontestat al unui dezvoltator cu traditie il reprezinta experienta de lucru acumulata in anii precedenti...


14.10.2019

In prezent, proiectul aflat in executie, Vivalia Grand este format din 3 corpuri de cladiri, V4 – finalizat si vandut integral, V5 – vandut in proportie de 90% si cu predarea apartamentelor incepand noiembrie 2019, dar si V6 – cel mai nou corp cladire format din 150 apartamente. Constructia avanseaza rapid, lucrarile au inceput vara anului 2019.

Solutii noi, de ultima generatie in Vivalia Grand V6.

Ce aduce nou cladirea V6 este incalzirea in pardoseala, realizata exclusiv cu materiale Rehau Titan, de cea mai buna calitate. Acest sistem de incalzire in pardoseala este cu adevarat performant, eficient, estetic, foarte economic, cu costuri inexistente de intretinere, ecologic si care ofera clientilor posibilitatea de a-si amenaja spatiul interior dupa bunul plac fara sa mai fie deranjati de calorifere! Intreg sistemul de instalatii Rehau Titan are o garantie de 100 ani, fiind asigurat cu o polita de 5 milioane de euro.

Totodata, intreg sistemul de instalatii de colectare a apelor pluviale este de ultima generatie, oferit de Geberit, cu solutii ultra performante, unice pe piata rezidentiala din Timisoara.

Sistemele Smart de prevenire si protectie a apartamentelor, vin sa completeze nivelul ultra performant de dotari la care se livreaza apartamentele Vivalia.

Cine nu a visat sa aiba un apartament cu gradina si parc propriu?
”Atunci cand vine vorba de confort, actionam doar la superlativ, deoarece dorim sa oferim clientilor nostri apartamente superioare, cu o arhitectura armonioasa, spatii vitrate mari, cu o calitate foarte buna in executie, finisaje premium in parteneriat cu furnizori de top si totodata preturi echilibrate.” (Dragos Pop, sales & marketing manager.)

Apartamentele din Vivalia Grand V6 au suprafete generoase, cele cu 1 camera incep de la 56 mp iar unul cu trei camere poate ajunge si la 122 mp, beneficiind de balcoane sau terase spatioase. Cele localizate la parter sunt prevazute chiar si cu gradina proprie, reprezentand alternativa ideala la o casa, dar si visul multora de a-si savura micul dejun in aer liber.

Preturi promotionale de lansare.
Prin localizarea optima, la doar cateva minute de Iulius Town. Vivalia Grand este o alegere ideala atat pentru cei interesati de investitii cat si pentru cei care viseaza la o locuinta noua. Avantajul momentului il reprezinta preturile foarte bune, astfel ca, apartamentele noi Vivalia Grand V6 sunt o oportunitate de neratat.

Programeaza chiar azi o vizita: www.vivalia.ro
Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento