Lichidare stoc apartamente Vivalia Soarelui. Avantaj client de pana la 8.000 euro!

Finalizarea ansamblului rezidential Vivalia Soarelui a intrat în linie dreapta. Reprezentantii...


28.02.2017

Daca esti în cautarea unui apartament nou, în care sa te muti cât mai curând ar fi ideal sa programezi acum o vizionare la Vivalia Soarelui. Calitatea constructiei si a finisajelor este foarte buna, metodele de plata sunt variate, iar daca optezi pentru credit ipotecar sau Prima Casa, compania Vivalia are parteneriate foarte avantajoase cu cele mai importante banci.

 

Vivalia Soarelui: la doar 8 minute de zona Complexului si zona industriala Buziasului

Ansamblul rezidential se bucura de o localizare excelenta, in apropierea Complexului Studentesc, aspect de luat în considerare daca doressti sa investesti în real estate. Zona aceasta este una foarte bine cotata, cu preturi foarte bune la chirii – subliniaza Nicoleta Ghiulan, director marketing-vânzari.

Avantaj client de pana la 8.000 euro

Un alt aspect extrem de important este avantajul client de pana la 8.000 euro pe care il au cei care achizitioneaza acum un apartament nou (practic apartamentele Vivalia Soarelui au preturi cu pana la 8.000 de euro mai mici decat ale apartamentelor similare din zona Complexului). Distanta de doar 8 minute pana in zona Complexului face ca apartamentele Vivalia Soarelui sa fie viabile pentru investitii in domeniul imobiliar – Nicoleta Ghiulan.

Reprezentantii de vanzari Vivalia pot fi contactati zilnic intre 09:00 si 18:00 la numerele de telefon: +4 0730 022 941 / +4 0741 188 002 / +4 0731 444 111. De asemenea, informatii suplimentare despre proiect si apartamente pot fi vizualizate si pe site-ul dezvoltatorului: www.vivalia.ro.

Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento