S-a lansat Vivalia Soarelui, ansamblu rezidential inovativ si o noua generatie de apartamente.

Incepand cu octombrie 2015, Timisoara a devenit un oras de referinta in domeniul rezidential...


14.10.2015


Zona Soarelui, ideala pentru tinerele familii timisorene.

Noul ansamblu rezidental Vivalia se construieste in zona Soarelui, pe Bulevardul Liviu Rebreanu, nr. 190, vis-a-vis de Lidl. Zona prezinta o serie de argumente pertinente care o recomanda ca alternativa rezidentiala: beneficiaza de linii de transport public, dar si de facilitati educationale si de servicii medicale. Spitalul Judetean este foarte aproape, iar tot la o distanta redusa se regasesc o serie de supermarketuri. De asemenea, in zona se gasesc si institutii de invatamant si gradinite. Nu este de neglijat nici apropierea de Calea Buziasului, unde se afla sediile unor importante companii multinationale recunoscute ca angajatori de top pe piata locurilor de munca din Timisoara. Totodata, zona complexului universitar si centrul orasului sunt la doar cateva minute de mers cu masina. Din toate aceste puncte de vedere, Vivalia Soarelui este proiectul rezidential perfect pentru timisoreni.

Apartamente finisate la cheie, la cel mai bun pret al momentului: de la 928,00 € / mp util.

În Vivalia Soarelui sunt disponibile apartamente cu 2 si 3 camere, toate finisate la cheie, compartimentate optim cu accent pe living si bucatarie, spatii interioare bine organizate, dormitoare confortabile si balcoane spatioase. Constructia si compartimentarile sunt realizate exclusiv din caramida, iar interioarele dotate cu centrale termice proprii, radiatoare din otel, aer conditionat, obiecte sanitare, video interfon, ferestre PVC cu 3 sticle si profil solbanc, gresie, faianta, parchet, usi, toate alese dintre cele mai calitative sortimente. De asemenea, ansamblul este prevazut si cu parcari subterane si supraterane, parcari pentru biciclete si boxe de depozitare, spatii verzi perimetrale si spatiu de joaca pentru copii.

Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta de apartamente noi Vivalia Soarelui? Suna acum la 0730 022 941 si afla detalii.

Despre Vivalia

Compania VIVALIA face parte din grupul de firme Alber Holding, grup specializat in dezvoltarea unor importante proiecte rezidentiale, comerciale si industriale. Prezent în cele mai importante orase: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau, Targu Mures, Alber Holding detine in portofoliu proiecte rezidentiale de peste 3000 de apartamente, peste 300 de case, dar si peste 150.000 mp de hale industriale. In septembrie 2014, Vivalia Real Estate Group a lansat in Arad, primul proiect al companiei, fiind in prezent unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidentiale de apartamente, vandut in proportie de peste 90% in doar un an. Proiectul este finalizat 100% iar apartamentele deja predate proprietarilor.
Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2022 / Concept & Design by Invento