Te gandesti sa iti cumperi un apartament nou? Tine cont de oferta Vivalia Soarelui: toata mobila de bucatarie cadou!

Vara aceasta a inceput cum nu se poate mai bine la Vivalia Soarelui. La toate apartamentele rezervate acum...


31.07.2016

Practic, aceasta oferta completeaza gradul ridicat de confort pe care ne dorim sa-l oferim clientilor nostri oferindu-le o bucatarie complet mobilata, dupa ultimele tendinte dar si dupa gustul fiecaruia, deoarece fiecare client are posibilitatea sa îsi aleaga atât modelul cât si furnizorul.

Este o oferta speciala de care poate beneficia oricine alege un apartament la Vivalia Soarelui” – Nicoleta Ghiulan, Director Marketing Vanzari Vivalia.  

Gratuit – consultanta de specialitate în amenajarea apartamentelor.  
Vivalia Soarelui reprezinta o abordare inovativa a spatiului de locuit permitand crearea unui design interior deosebit, modern si confortabil deopotriva. De aceea, pe lânga dotarile moderne si finisajele de înalta clasa, oferim gratuit consultanta de specialitate în design interior. Ne dorim ca, odata mutat aici sa te bucuri de locuinta cu adevarat visata si de un decor armonios.  

Preturi speciale, de la 963 euro / mp util, complet finisat: Oferta de apartamente noi Vivalia Soarelui include apartamente cu 2 si 3 camere, spatioase si optim compartimentate. Preturile de vânzare sunt în continuare avantajoase, începând de la 963 euro / mp util. Acest pret include atât TVA 5% cât si toate finisajele interioare, apartamentele urmand a fi predate în martie 2017, complet finisate.  

Te asteptam cu drag sa iti alegi un apartament la Vivalia Soarelui. Suna acum la 0730 022 941 sau 0731 444 111.
Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento