Urmatoarea generatie este aici. Vivalia a lansat noile apartamente model 2020

Cu noile apartamente Vivalia Grand V7 ai puterea de a-ti crea viitorul. Vivalia Grand V7 se construieste chiar...


01.09.2020

Am inceput ridicand panza goala, creand spatiul perfect pentru ca tu sa-ti lasi propria amprenta. Cu un design modern, o paleta de culori indrazneata, planuri deschise si detalii sofisticate de design in fiecare spatiu, constructia visului tau urban nu a fost niciodata mai aproape.

117 noi apartamente, cu una, doua, trei camere si 3 stiluri de amenajare interioara: industrial, scandinav si art deco.

Concepute pentru a oferi portii egale de rafinament si functionalitate, apartamentele #VivaliaGrandV7 au fost create pentru a fi perfecte pentru stilul de viata activ. Cu materiale personalizate, linii curate si concepte inovatoare de design, va veti simti acasa din primul moment.

Noile apartamente reprezinta cea mai inalta expresie a performantei noastre. Fiecare proiect nou lansat, reprezinta un nou pas spre materializarea viziunii noastre, aceea de a revolutiona piata rezidentiala din Romania. (Victor Chebeleu – CEO Vivalia).

Localizare centrala, aproape de centru, mall, scoli, universitati si magazine.

Vivalia beneficiaza de una dintre cele mai bune localizari, in renumita zona Tipografilor, o locatie menita sa emane un stil de viata select, cosmopolit, intr-unul unul dintre cele mai vibrante orase ale Romaniei.

Lumina inunda de la podea pana la tavan apartamentele, aducand inspiratie in interior. Cu vederi inegalabile spre noul pol de business si entertainment, #IuliusTown, in noile apartamente Vivalia Grand #V7 te poti inconjura de natura, chiar aici, in inima orasului. – Nicoleta Poinar, marketing manager.

Noul standard impus de Vivalia pe piata: Principiul „What you see is what you get”.

In cadrul diverselor vizite pe santier, clientii obisnuiesc sa intrebe daca proiectele vor fi si in realitate la fel de frumoase ca in randari. Dupa 6 ani de munca sustinuta si cinci proiecte rezidentiale finalizate, am demonstrat unul dintre cele mai frumoase

principii de business: „what you see is what you get”. Practic, ceea ce prezentam clientilor este exact ceea ce livram.

Vivalia Real Estate este parte a Alber Holding, unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidentiali din Romania, o companie care a incheiat anul 2019 cu 6000 de apartamente si case noi, construite si vandute integral. Diviziile Holdingului sunt prezente cu precadere in zona de vest si centru a Romaniei, in orase precum Arad, Timisoara, Oradea, Cluj si Brasov, acolo unde revolutioneaza si inoveaza in mod continuu piata de real estate.

Rezerva chiar azi si beneficiaza de preturi preferentiale. www.vivalia.ro +40 731 331 697 +40 730 022 94.
Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento