Vivalia Grand – apartamente livrabile imediat intr-o locatie exceptionala din Timisoara!

A locui intr-o zona centrala, conectata la inima orasului, constituie un avantaj semnificativ pentru orice proprietar de apartament.


26.03.2021

Vivalia Grand este localizat central, la doar cateva minute de Iulius Town, aproape de zona centrala, piata Unirii, scoli, gradinite, facultati. Practic, ai acces rapid la toate facilitatile de care ai nevoie si totodata ai garantia unui stil de viata cosmopolit.

Pozitionarea strategica a ansamblului nostru rezidential a determinat clasarea lui ca reper pentru cei interesati de a locui in inima orasului si de a fi conectati mereu la viata Timisoarei. – Dragos Pop, sales manager.

Zona Tipografilor. Central. Accesibil. Linistit.

Ansamblul de apartamente Vivalia Grand se afla intr-o zona care se redefineste prin dezvoltari de cladiri de birouri, rezidentiale si spatii comerciale moderne. Tipografilor este delimitat de Bulevardul Take Ionescu la sud si de strada Enric Baader la est. Vivalia Grand este putin retras fata de drumul principal, pentru a putea oferi intimitatea si siguranta necesara comunitatii din proiect.

Din Vivalia Grand faci 2 minute pana la scoli si gradinite, 3 minute pana in Iulius Town, 7 minute pana in piata Unirii si 8 minute pana in centrul Timisoarei.

Noi construim. Tu scrii povestea. Rezervi azi si te muti maine.

Cei interesati de apartamente cu livrare rapida pot acum profita de oferta noastra si pot rezerva unul dintre apartamentele aflate in ansamblul Vivalia Grand. Aceste apartamente sunt finalizate, astfel, in scurt timp te muti in noul tau apartament si te bucuri de noua ta viata. Acesta este un beneficiu major pe care Vivalia il ofera in piata rezidentiala din Timisoara. Practic, rezervi azi si te muti maine. – Victor Chebeleu, CEO VIvalia.

Design interior – All Inclusive.

Oricat de placut ar fi sentimentul de acasa, acesta se cere completat cu o amenajare frumoasa, cu stil a viitorului apartament. In cadrul Vivalia Grand am dezvoltat conceptul de Home Design prin care viitori rezidenti beneficiaza de servicii de design interior specializat si consultanta de specialitate oferite de agentii de design interior foarte bine cotate si apreciate. – Dragos Pop, sales manager.

Descopera oferta si profita de posibilitatea de a te muta in doar cateva luni in noul tau apartament! +40 731 331 697 / +40 730 022 941 / www.vivalia.ro
Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de Confidentialitate / Politica de Cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento