Vivalia Grand, noul proiect rezidential din zona Tipografilor. Apartamente noi, gradina proprie, aer cosmopolit!

Apartamentele sunt pline de povesti, despre noi insine, despre ce ne place, despre cum ne place sa traim...


19.05.2017

Sentimentul de acasa, a fost de fapt, acela care ne-a determinat sa alegem zona Tipografilor pentru dezvoltarea celui de al patrulea proiect al nostru, VIVALIA Grand.

Este un ansamblu rezidential nou, situat central, in zona de Nord – Est a Timisoarei, zona Tipografilor, o zona aflata aproape de punctele importante ale centrului - dar mai ales de noua zona multifunctionala Iulius Mall - Openville.  

Tipografilor - o zona centrala incarcata de multa istorie si povesti frumoase.  

Tipografilor este un cartier situat in zona centrala a Timisoarei, linistit, cu multa verdeata si facilitati multiple. In apropiere de cartier a functionat de-a lungul timpului o tipografie, iar o buna parte dintre cei peste 1000 de angajati locuiau in zona. Asa s-a ajuns ca zona sa capete numele de Tipografilor. Cartierul poarta si azi amprenta unor povesti frumoase, incarcate de emotii si istorie.

Spre exemplu, aici s-au creat celebrele jocuri: „Nu te supara frate”, “Animale din continente”, “Dacii si romanii”, jocuri care au marcat copilaria multora dintre noi. Acum, cartierul Tipografilor este delimitat de Bulevardul Take Ionescu la sud si de strada Enric Baader la est iar locatia exacta a ansamblului rezidential VIVALIA Grand este pe Str. Zimbrului, Nr. 8.  

Punctele de interes major pentru cei care vor alege sa locuiasca sau sa investeasca aici, sunt toate extrem de aproape. Astfel, pentru o experienta unica de business, shopping si entertainment avem Iulius Mall si Openville la doar cateva minute. Pentru cei interesati de investitii imobiliare, Facultatea de Medicina se afla foarte aproape, zona Tipografilor fiind atractiva pentru inchirierea de apartamente.

Tinerii si familiile cu copii au avantajul gradinitelor si scolilor de renume, precum Generala 16 sau Gradinita Nr. 22 Paciurea, a multiplelor mijloace de transport in comun sau a supermarketul Kaufland aflat la mica distanta.

Apartamente noi, cu gradina proprie.


VIVALIA Grand aduce si un element important de inovatie si plus de valoare si anume faptul ca, dezvoltam inclusiv apartamente cu terasa si gradina proprie. Imagineaza-ti ca locuiesti la apartament insa cafeaua de dimineata o vei savura relaxandu-te in intimitatea propriei gradini.
Asa vei trai la VIVALIA Grand.

www.vivalia.ro
Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2022 / Concept & Design by Invento