VIVALIA GRAND V6, apartamente construite cu solutii inovative, chiar în centrul orasului!

Situate pe aceeasi linie de excelenta cu apartamentele specifice Vivalia, cu facilitati exclusiviste...


25.06.2020

Un nou stil de viata

Odata cu epidemia cauzata de coronavirus, au aparut o multime de probleme cu impact negativ asupra calitatii vietii. Pe lânga anxietatea legata de propria sanatate, incertitudinile în privinaa evolutiei mediului socio-economic au generat un considerabil pesimism social. În plus, întreaga societate a trebuit sa adopte anumite masuri de prevenaie ai combatere a raspândirii coronavirusului. 

Astfel, pentru motive de sanatate ale angajatilor, companiile au recurs din ce în ce mai mult la munca remote, decizie cu consecinte pe termen lung. Convergent cu acest trend, conform studiilor de specialitate, pe viitor acest tip de munca va creste cu 35-50 %. În conditiile în care pentru multa lume locuinta personala se va substitui biroului, a te simti confortabil acasa va deveni un ingredient esential nu doar pentru linistea si refacerea de la capatul unei zile de lucru obositoare, ci si pentru reusita profesionala. Calitatea apartamentelor din Vivalia Grand V6 îi ajuta pe clientii care îsi doresc sa locuiasca aici si transforme munca remote într-un nou stil de viata.  

 

Localizare deosebita

Deoarece nu cunoastem momentul din care societatea îsi va relua cursul firesc, iar expunerea sociala îndelungata va deveni neriscanta, a locui într-o zona centrala, conectata la inima orasului, constituie un avantaj semnificativ. Shopping-ul ce presupune deplasari pe distante lungi, iesitul în oras, mersul zilnic al copiilor la scoala, atunci când asta implica parcurgerea unor mari distante, pe lânga faptul ca sunt cronofage din cauza traficului, acum pot avea consecinte nefaste asupra sanatatii noastre.  Amplasamentul central al proiectului Vivalia Grand V6 îti ofera posibilitatea de a micsora distanta dintre casa si toti polii principali ai orasului. La doar 5 minute de Iulius Mall, într-o zona aflata în plina expansiune, proiectul Vivalia Grand V6 mai are ca atu si proximitatea fata de o serie de facilitati si zone de interes: multinationale, scoli de renume, cafenele si restaurante de top din Timisoara, zone de shopping si centre medicale premium. 

 

Spatii verzi aproape de casa ta

Oricât de placut, statul în casa se cere completat cu timp petrecut în aer liber. Tinând cont de aceasta nevoie, vom dezvolta în interiorul ansamblului un parc privat generos, având o suprafata de peste 1200 mp. Parcul privat va cuprinde zone verzi modern amenajate, spatii de relaxare, locuri de joaca, aparate de fitness exterior.

 

Apartamente finisate premium, la un pret accesibil

Apartamentele din Vivalia Grand V6 au suprafete generoase, cele cu 1 camera încep de la 38 mp iar unul cu trei camere ajunge la 70 mp utili. Conform consultantilor rezidentiali, în aceasta perioada a distantarii sociale locuintele cu balcoane mari sunt extrem de cautate. Astfel, apartamentele noastre întâmpina maximal aceasta nevoie, beneficiind de balcoane sau terase spatioase. Cele localizate la parter sunt prevazute chiar si cu gradina proprie, concretizând alternativa ideala la o casa si materializând astfel visul multora de a-si servi micul dejun în aer liber.

 

 

Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento