Vivalia isi continua expansiunea cu noul ansamblu rezidential Vivalia Complex.

Luna aprilie vine cu o veste extraordinara pentru toti cei aflati in cautarea unui apartament nou...


11.04.2016

Este un eveniment important care marcheaza o evolutie pe piata rezidentiala din Timisoara si un punct de referinta pentru armonizarea paletei de locuinte noi, aici in orasul nostru. Personalitatea si dinamismul Vivalia se remarca din nou, prin inovatia pe care o ofera noului proiect, din punct de vedere al coloristicii, al designului ambiental si al compartimentarilor interioare. 

Mai mult, dincolo de adresabilitatea directa a proiectului catre tineri si familii,  Vivalia Complex reprezinta si o noutate absoluta în materie de investitie in real estate. Zona complexului studentesc este bine cunoscuta pentru potentialul sporit de inchiriere a apartamentelor astfel ca, oferta financiara pe care dezvoltatorul o propune incepe de la 175 € / luna. Este o oferta extrem de atractiva in conditiile in care chiriile in aceasta zona pornesc de la cel putin 200/250 € / luna. 

Posibilitatile de investitie sunt infinite, indiferent ca vorbim de un apartament luat spre propria folosinta sau un apartament achizitionat cu scopul de a fi inchiriat. La Vivalia Complex fiecare isi va gasi locuinta dorita, spun specialistii timisoreni. Totodata, consilierii de vanzari mentioneaza faptul ca interesul timisorenilor cu privire la acest proiect a inceput inca din ianuarie si s-a concretizat deja, cu 20 de apartamente vandute inainte de lansarea oficiala.

In total, Vivalia Complex va cuprinde 108 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, complet finisate dar si 4 spatii comerciale pozitionate la parter. In materie de constructii si finisaje, Compania Vivalia Real Estate Group va oferi o foarte buna calitate dublata si de un ritm crescut de realizare a lucrarilor. Termenul de finalizare si predare a primelor apartamente este sfarsitul lunii septembrie 2017. 

Potrivit consilierilor de vanzari Vivalia, pretul de vanzare a apartamentelor, atat cele din Soarelui cat si cele din Complex, se pastreaza inca la un nivel foarte atractiv, cu toate ca, in Timisoara, primul trimestru al anului 2016 a inregistrat cresteri de cel putin 6,5%, cresteri care vor continua tot anul. Ca atare, toti cei aflati in cautarea unui apartament nou sunt invitati sa programeze o intalnire si sa profite de oferta actuala, foarte accesibila.

 

Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento