Vivalia revolutioneaza piata rezidentiala din Timisoara. Apartamente noi, parcari electrice, beneficii multiple...

La fel cum a facut în fiecare an, si în 2018, compania Vivalia lanseaza în Timisoara un nou proiect rezidential...


15.03.2018

Inovatie în Timisoara – parcari electrice în interiorul noului ansamblu rezidential.

Prin noul proiect Vivalia Grand #V5, dezvoltatorul se aliniaza strategiei mondiale eco friendly, mai exact de a include în înteriorul ansamblului statii de încarcare pentru masinile electrice. Din acest punct de vedere, Vivalia Grand #V5 este primul ansamblu rezidential în care proprietarii de masini electrice vor avea posibilitatea de a-si încarca masina exact acolo unde locuiesc.

”Consideram ca societatea evolueaza înspre un mod ecologic de a trai, astfel ca am ales sa ne aliniem si noi acestei tendinte, construind cu responsabilitate si orientare înspre ceea ce înseamna tehnologia viitorului”, spune Victor Chebeleu, CEO Vivalia.

Extra beneficii pentru reziden?i.

Noile apartamente aduc si noi beneficii pentru clienti. Pe lânga calitatea superioara a materialelor de constructie si a finisajelor premium, viitorii rezidenti vor avea la dispozitie si un parc modern, de 1.151 mp, prevazut cu loc de joaca pentru copii, aparate de fitness exterior, spatii de socializare si relaxare, mese de ping-pong, cosuri de baschet, teren de minifotbal si multe alte distractii.

Totodata, accesul va fi unul securizat iar spatiile comune vor fi întretinute de catre un housekeeper profesional.

La Vivalia poti câstiga si o masina noua, un Ford Fiesta CADOU.

Afla cum!

Nu-i asa ca, atunci când investesti într-un apartament nou, o masina noua este mai mult decât binevenita? Noi ne-am gândit la tine, iar daca alegi un apartament Vivalia ai sansa sa câstigi si o masina noua, foarte usor.

Ce trebuie ss faci: programeaza o vizita la biroul de vânzari, alege un apartament în oricare dintre cele doua proiecte, Vivalia Grand #V4 sau Vivalia Grand #V5 si participi la extragerea noului Ford Fiesta. Campania este valabila pâna în 31.08.2018.

Anteriorul
/ Urmatorul
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2021 / Concept & Design by Invento