Modalitati de plata

La Vivalia vorbim de tine, de dorinte si de viitor. Fie ca esti eligibil pentru un credit ipotecar sau Prima Casa, reprezentantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie cu solutiile potrivite. De asemenea, in cazul platii integrale, iti oferim discounturi semnificative.


CASH

Prin aceasta modalitate de plata, se achita integral contravaloarea apartamentului, clientul beneficiind de avantajul de a negocia pretul final dar si de a se bucura de servicii speciale sau de conditii deosebite de finantare.
NOUA CASA

Toate apartamentele Vivalia pot fi achizitionate prin programul Prima Casa, cu un avans minim. Este un program special, dedicat tinerilor astfel ca am incheiat parteneriate cu diverse institutii financiare pentru a facilita accesul cat mai rapid al clientilor nostri.

Varianta modificata a programului Prima Casa redenumit Noua Casa, stabileste dublarea plafonului pentru creditele destinate cumpararii de locuinte noi, pana la 140.000 de euro, precum si triplarea avansului minim care trebuie platit.
CREDIT

Creditul imobiliar si cel ipotecar sunt doua dintre modalitatile de achizitie cele mai accesibile prin prisma conditiilor preferentiale pe care bancile noastre partenere le ofera clientilor Vivalia. Ca si in cazul programului Prima Casa, prin referentii nostri de vanzari va sprijinim la fiecare pas in demersul de accesare a creditului.

▸ 1 camera de la 220 euro / luna cu 30% avans, calcul pe 30 de ani
▸ 2 camere de la 272 euro / luna cu 30% avans, calcul pe 30 de ani
▸ 3 camere de la 438 euro / luna cu 30% avans, calcul pe 30 de ani

Va puteti calcula ratele pentru apartamentul dorit pe siteul celor de la www.conso.ro iar consultantii de vanzari Vivalia va pot pune in legatura cu partenerul nostru specilizat in credite bancare pentru a va cauta cea mai buna solutie privind un credit imobiliar.

Programeaza o intalnire


Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza consultantul nostru de vanzari:


Andrei
Referent vanzari
Suna: +40 731 331 697
Adriana
Referent vanzari
Suna: +40 730 022 941
Maria
Referent vanzari
Suna: +40 731 444 111
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de confidentialitate / Politica de cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2022 / Concept & Design by Invento