Modalitati de plata

La Vivalia vorbim de tine, de dorinte si de viitor. Fie ca esti eligibil pentru un credit ipotecar sau Prima Casa, reprezentantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie cu solutiile potrivite. De asemenea, in cazul platii integrale, iti oferim discounturi semnificative.


CASH

Prin aceasta modalitate de plata, se achita integral contravaloarea apartamentului, clientul beneficiind de avantajul de a negocia pretul final dar si de a te bucura de servicii speciale sau de conditii deosebite de finanţare.
PRIMA CASA

Toate apartamentele Vivalia pot fi achizitionate prin programul Prima Casa, cu un avans minim. Este un program special, dedicat tinerilor astfel ca am incheiat parteneriate cu diverse institutii financiare pentru a facilita accesul cat mai rapid al clientilor nostri.
CREDIT

Creditul imobiliar si cel ipotecar sunt doua dintre modalitatile de achizitie cele mai accesibile prin prisma conditiilor preferentiale pe care bancile noastre partenere le ofera clientilor Vivalia. Ca si in cazul programului Prima Casa, prin referentii nostri de vanzari va sprijinim la fiecare pas in demersul de accesare a creditului.

Programeaza o intalnire


Vrei sa fii primul care beneficiaza de oferta noastra? Contacteaza consultantul nostru de vanzari:


Adriana
Referent vanzari
+40 730 022 941
Andrei
Referent vanzari
+40 731 331 697
Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide notificarea
Adresa:
Vivalia Grand - Zona Tipografilor
Str. Zimbrului, Nr. 9

vanzari@vivalia.ro
www.vivalia.ro
Politica de Confidentialitate / Politica de Cookies / Vivalia - Apartamente noi in Timisoara / Toate drepturile rezervate 2020 / Concept & Design by Invento